تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید:

حکم رضا ثقتی صادر شد؛ شلاق و تبعید برای لواط تفخیذی | متهم پشت پرده کیست؟

انصاف نیوز با اشاره به صدور حکم پرونده‌ی رضا ثقتی مدیرکل سابق ارشاد گیلان نوشته که او به شلاق و تبعید محکوم شده است، اما این پرونده متهمان دیگری هم دارد که تا به حال از آنها صحبتی نشده است.

رضا ثقتی

رویداد۲۴| پرونده مدیرکل سابق ارشاد گیلان، که از دو سال پیش تا حالا در محافل قضایی و رسانه‌ای مورد توجه بود، با صدور حکم شلاق و تبعید به پایان رسید. این پرونده نه تنها ابعاد اخلاقی و جنسی دارد، بلکه ابعاد سیاسی و امنیتی نیز در آن پررنگ است. گزارش‌ها نشان می‌دهند که فرزند یکی از مسئولان سابق استان گیلان نقش اصلی در هدایت گروهی مجرمانه داشته و هدف او و همدستانش، حذف مدیران مخالف با تهیه فیلم‌های غیراخلاقی بوده است.

آنطور که انصاف نیوز گزارش کرده، حکم پرونده مدیرکل سابق ارشاد گیلان صادر شده و بر اساس آن، او به شلاق و تبعید محکوم شده است. این پرونده متهمان دیگری نیز دارد که تاکنون به آنها پرداخته نشده است.

بنا بر تصویر حکم قضایی که از سوی یک خبرنگار گیلانی منتشر شده، فرزند یکی از مسئولان سابق استان گیلان نقش اصلی در تشکیل و رهبری یک گروه مجرمانه داشته است. هدف این گروه، حذف مخالفان پدر او با تهیه فیلم‌های غیراخلاقی بوده است.

اعترافات متهمان نشان می‌دهد که برخی افراد مرتبط با فرزند مسئول، تلاش کرده‌اند به مدیرکل وقت ارشاد نزدیک شوند و فیلم‌هایی تهیه کنند تا زمینه برکناری او و دیگر مسئولان فراهم شود.

دادگاه فرزند مسئول سابق را به ده سال حبس و دو سال تبعید محکوم کرده است. مدیرکل سابق ارشاد گیلان نیز به صد ضربه شلاق و تبعید به مدت یک تا دو سال محکوم شده است.

لواط تفخیذی چیست؟

در قوانین کیفری ایران، لواط به معنای انجام رابطه جنسی مردانه با مرد دیگر است. تفخیذی حالتی است که دخول به صورت جزئی یا ناقص انجام شود، بدون اینکه تمام شرایط لواط کامل محقق شود. به این ترتیب، «لواط تفخیذی» نوعی انحراف جنسی است که در قانون جرم محسوب شده و مجازات دارد.

پیامد‌ها و اهمیت پرونده

برخورد با رفتار‌های غیراخلاقی و تلاش برای حذف مخالفان سیاسی، از سوی نهاد‌های قضایی و امنیتی، پیام واضحی برای جلوگیری از سوءاستفاده از قدرت است.

پرونده مدیرکل سابق ارشاد گیلان و نقش فرزند مسئول سابق، نمونه‌ای از پیچیدگی مدیریت و فساد در سطوح میانی و بالا است که تأثیر مستقیم بر سیاست و اداره امور دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
22
شلاق رو که میخره. تبعید هم لابد از گیلان میره مازندران مثلا.
محبوب از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
21
چون اینها از مقامات حکومت هستند رفعت اسلامی شامل حال اینها شده است مسولان در کشفت کلمات خیلی تخصص دارند و کلمه تفخیذی را از کجا کشف کردند . تا حالا چند در رابطه با همین عمل لواط اعدام شده است مگر اینها نوجوان و نادان بودند که با فریب یک فرد به این عمل کثیف مبادرت کردند ؟ اگر این کار توسط افراد معمولی انجام می گرفت در همان وهله اول اعدام می شدند همین قانونهای دوگانه و من دراوردی است که مردم به شما اعمتاد ندارند چرا جرم ان مقامات بالا که باجاناق ثقتی بود اعلام نشده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
1
22
بخدا قسم اگر این غلط را رییس جمهور آمریکا یا نخست وزیر انگلیس یا نتانیاهو انجام داده بود حداقل 10 نفر ارزشی خودشون را می کشتن. لواط تفخیذی دیگه چه صیغه ایه طرف عمل شنیع لواط را به طور کامل انجام داده من مکالمه این آقای ثقتی با مفعول را چند بار گوش کردم ثصقتی به طرف میگه این دفعه دخول به طور کامل انجام نشد چاق شدیا! ان یعنی چه؟ شما چه برداشتی از این صحبت دارید. ضمن آنکه باید یادآور شوم اگر این عمل شنیع توسط یک فرد معمولی اتفاق می افتاد قطع به یقین طرف را اعدام می کردند چه برسد به اینکه فاعل یک مسئول آن هم متصف به فرهنگ و مهمتر از آن ارشاد اسلامی باشد. وای بر این مسئولین و وای بر حاکم شرع. این چه حکمی است که صادر گردیده است؟ آنوقت حضرات می آیند به چند تار موی زنان گیر می دهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
18
دوره تبعیدش را در آمریکا یا کانادا ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
19
راست میگید لااقل شلاق در ملا عام بزنید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
20
تبعید کنید غزه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
19
فیلمشو نصف ایران دیدن کجاش دخول جزئی بود؟؟؟ خخخخ. اعدام فقط واسه مردم عادی حکم میکنه؟؟؟ فقط دو سال تبعید؟؟؟
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
21
دخول کامل نبود. خدایی خجالت آوره
ارزو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
15
نگوئید متهم اصلی زنش بوده همخوابگی نداشته که باور
نمیکنم شاید رمز ورازی با قاری قران که اخیرا قصد ترورش را داشتند دارد سرپوش برای خرید روپوش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
17
مدیرکل سابق ارشاد گیلان عجب ریش و پشمی داره
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
0
18
یا خدا ....
برای کسی که دست پلید اینا رو به مردم رو کرده اعلام جرم سنگین تر از خودشون خواهد شد
اینست عدالت؟!!
علی
|
United States of America
|
۰۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۷
0
11
قاضی محترم تنها کاری که نکرده تشکر از جناب آقای ثقتی ه

فقط لطف کنید در حکم مدیریت بعدی برای ایشان قید بفرمایید : نظر به سوابق درخشان شما در لواط و رفاقت با آقای میثم نیلی و پایداری چی های رجانیوز شما را به مدیر کلی فرهنگ و ارشاد مازندران می گذاریم


بابا جمع کنید این جنگ با خدا و قرآن رو
ملت بالا آوردن از کثافت های شما
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
نابزرگوار مگه قراره همه گندکاری هارو قاضی ب تنهایی جمع کنه؟ میخواستی حکم اعدامش و بده؟ قانون هر چی گفته همونو حکم کرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۷
0
10
عین جریان سعید طوسی قضیه را ماست مالی کردند.عرزشی هیچگاه محکوم نمیشه.
کوروش
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۷
0
12
اون از جناب خاکستری!!!!! اینم از حاج آقا سقطی!!!! اگر یه شخص عادی این عمل زشت رو انجام داده بود و این حکم مسخره رو داده بودند، الان چند نفر از عرازشه خودشون رو آتیش زده بودند ، ولی چون آبروی نظام درخطر است ، ماست مالیش میکنند واقعا چرا؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۷
0
10
مگه نظر ما هم مهمه نظر نظر حضرات قوه قضائیه است
مجید خسروی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
0
4
خود قاضی رو هم باید اعدام بشه . این چه حکم مسخره ییه . طرف ی دوچرخه میدزده ۴سال حبس میگیره . مردم رو از نظام بیزار نکنین . آقای اژه یی کجایی!!!!!
حمیدرضا
|
United States of America
|
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
0
5
واقعا این حکم نشان دهنده عدالت در جمهوری اسلامیه ؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
0
5
یعنی اون ۱۳ نفری که با این یارو بودن شهادت دادن که ما رو کامل ... عجبببببب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
0
0
یعنی بر اساس فیلم این حکم تفخیذ داشت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
0
0
ریش پشمش بزنه دوتا عمل انجام بده باباش هم نمیشناسش تو ایران یا آمریکا به ریش قاضی هم میخنده تازه نکردی پس اعدام نمیشی مسخره ها
هدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
0
0
متاسفم برای جامعه ی اسلامی
حیف شهیدان ما که رفتن که کیا به قدرت برسن
افسانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
0
0
چه حکم مضخرفی . بعد میگن چرا زنان و جوانان از ما و حجاب اجباری و اسلاممان که نسبت به لواط کاران و اختلاسگران و رانت خواران و باستی هیلز نشینان و وزیران دو تابعیتی مراعات ویژه دارد . بیزارند .باید به کسانی که اینها رو رسوا کردن جایزه داد
نظرات شما